THE NOTEBOOK

BY SKAARUP COPENHAGEN

Velkommen til The Notebook

Velkommen til The Notebook
Velkommen til “The Notebook”, som er min nye online notesbog. Her vil du fremover kunne læse om, hvad der sker i mit liv, i min lille smykkevirksomhed, hvad der optager mig, og hvor jeg får min inspiration fra.

En inspirationskilde er helt klart det at rejse. Her i familien elsker vi at rejse. Vi har besøgt rigtigt mange lande sammen, men vores fortrukne steder ligger i Italien og Frankrig. Vi kan også godt lide at spise god mad, og ikke mindst det at lave god mad sammen, og så selvfølgelig at opleve noget som er interessant og spændende og det at hygge i familien ofte sammen med gode venner. På et tidspunkt vil der nok også dukke en opskrift eller to op her i “The Notebook”. Eller måske et rejsetip.

Dengang det hele startede
Det er nu snart 12 år siden, jeg startede min smykkevirksomhed i Gentofte i 2003. I de 12 år, der er gået, har jeg været så heldig at lære en masse dejlige mennesker at kende (jer søde kunder), når I kommer og besøger mig i mit værksted og showroom her på Ermelundsvej. En af de måder, og hvorfor mit lille firma er vokset så meget, er helt klart jeres fortjeneste. Når I har været her, så bringer I altid nye kunder til. Det er jeg rigtigt taknemmelig for.

For alle jer andre, som ikke allerede kender mig, min familie og SKAARUP COPENHAGEN - så kommer her lidt baggrundsviden.

Marianne Skaarup


Vi starter med Smykke-hunden LUNA
Det første, der møder dig, når du besøger mig, er vores dejlige Golden Retriever på 12 år, LUNA, som har været hos os fra starten, og som stort set altid ligger lige udenfor mit showroom for at tage imod dig med logrende hale. Hun elsker at blive klappet. Gør du det, så bliver hun bare så glad.

18 karat guld, diamanter og ædelstene
Jeg selv hedder Marianne Skaarup, er smykkedesigner og har fra begyndelsen haft mange søde, super dygtige og uddannede guldsmede til at arbejde freelance for mig på deres egne værksteder i København. Det har jeg selvfølgelig stadigvæk, for ellers kunne jeg slet ikke følge med og nå at lave så mange smykker til jer. Jeg og mine guldsmede arbejder stort set udelukkende med og i 18 karat guld, hvidguld og rosaguld. Derudover arbejder vi også med Sterling sølv 925 og laver enkelte smykker oxyderet. Jeg har selvfølgelig altid enkelte forgyldte smykker og et par søde rå armbånd, når du lige mangler lidt til dit nye tøj, når du skal til en fest, eller “bare skal bruge en lille gave” til mere almindelige penge. Det behøver ikke altid at koste en “herregård”, når du besøger mig. Håndlavede 18 karat guldsmykker, Tahiti- og South Sea-perler, diamanter og ædelstene er jo kostbare, men 18 karat guld er det materiale, som jeg har valgt at arbejde i fra starten. Simpelthen fordi det er det smukkeste.

Luna
Marianne Skaarup
Obama Øreringe

"Familien SKAARUP COPENHAGEN"

Familien SKAARUP COPENHAGEN

Farmor og farfar, Søren, Oliver i uniform, Cecilie, hendes søster og far, jeg og Kasper (Josephine er ikke på. Hun tog billedet)

"Mr. Copenhagen"
Jeg er gift med Søren, som jeg nu har kendt i snart 30 år, og som har hjulpet mig helt fra starten af og igennem alle årene. Søren har hjulpet med at gøre os "kendte" og tager sig stadig af al vores markedsføring. Herunder vores digitale platforme og administration. Søren har også et andet firma, men det kommer jeg tilbage til.

Søren og Marianne

Vi har to dejlige “børn”
Josephine på 22 og Oliver på 20 år.
Josephine elsker bare dyr, og arbejder derfor lige nu på Charlottenlund Dyrehospital på Femvejen. Josephine forbereder sig på, at hun skal ind og læse til dyrlæge til sommer, sammen med sin kæreste Kasper, som hun for øvrigt lærte at kende i Afrika, nærmere bestem på “Harnas Wildlife Foundation” - i Namibia. Dyrene elsker også Josephine, som I kan se - og så er hun jo lidt af en “drenge-pige” - der elsker at springe i faldskærm over Namibia’s ørken.

Oliver og Marianne
Josephine
Josephine
Josephine
Josephine i faldskærm
Josephine og Kasper

Oliver og Cille

Oliver er lige nu i Den Kongelige Livgarde som værnepligtig, og starter i vagtkompagniet på Rosenborg Kasserne her i december. Vi glæder os til, sammen med Oliver’s kæreste Cecilie, at skulle se ham stå vagt på Amalienborg, og når hans deling skal marchere ned af Gothersgade og strøget i København. Måske er han på vagt nytårsaften? Han skal i hvertfald være på Fredensborg Slot i julen, da Dronningen jo holder jul der med hele den kongelige familie i år.

Og så til alt det nye
Vi har længe kunnet se, at omkring 75% af vores online besøgende - “kikker på os” fra en mobil enhed.
Derfor har vi nu arbejdet længe på at forbedre hele vores digitale smykkeunivers, så ligegyldigt hvorfra du besøger os, mobil, tablet, pc, eller smart TV, så kan du nu se det hele optimalt. Alt sammen for at du kan få den bedste oplevelse - både før og efter - du har besøgt mig “live på Ermelundsvej”, og så selvfølglig for at det du ser digitalt - også er det, du ser i virkeligheden, når du besøger mig - i den virkelige verden.

Alt det nye på SKAARUP COPENHAGEN

CPH Branding - et digitalt bureau
Søren har et digitalt bureau. Det hedder CPH BRANDING . De har lavet alt det nye, du ser her hos SKAARUP COPENHAGEN. På alle vores platforme. Kan du li’ det du ser - så er du mere end velkommne til at kontakte Søren, skulle jeg hilse at sige, hvis du selv har behov for noget nyt digitalt input.

Nyt website. Nye smykker. Ny funktionalitet. Responsive.
Nu har vi gjort det meget nemmere for dig - at få dine ønsker opfyldt.
Når din mand, kæreste, børn, forældre eller venner skal finde ud af, hvad du - virkelig ønsker dig, så skal de bare spørge mig, for så ved jeg det. Jeg vil have din ringstørrelse, dit håndleds mål, og den halskædelængde som du foretrækker. Vi har simpelthen lavet en online ønskebog. For dem der ikke er online - vil vi selvfølgelig stadig have den “gamle“ - ønskebog

ICONIC COPENHAGEN - Et digitalt bureau
Ønskebogen på SKAARUP COPENHAGEN

“Det du ønsker - skal du få”

Ønskebog - det ønsker jeg mig til jul
Det er nemt.
Du opretter din personlige profil. Uplouder dit eget profilbillede, præcis som du kender det fra Instagram og facebook. Åbner kategorier - ringe, øreringe, armbånd eller halskæder og så kan du klikke på hjertet på de billeder med det smykke, som du gerne vil ønske dig. Du kan tilføje, alle dem du vil i ønskebogen, og kan selvfølgelig altid ændre dine ønsker og din profil løbende.
Når du har oprettet din profil - så kan jeg præcis se, hvad du ønsker dig - hvis nu nogen skulle spørge.

SKAARUP COPENHAGEN
Marianne Skaarup

Vi er klar til julen og nytåret 2014
I forbindelse med at vi nu har toptunet vores digitale platforme - så syntes vi samtidig, at vores fine gamle loge også trængte til en lille justering. Håber at du kan li’ det?
Nu - kan vi tage imod dine ønsker i “Ønskebogen” - og selvfølgelig også i selve butikken, hvor vi har lavet lidt ekstra smykker i år, så vi er helt klar til at pakke fine julegaver ind til DIG fra dine kære.

Med vores nye ønskebog - har vi hjulpet lidt til så: “Det du ønsker - skal du få” fra
SKAARUP COPENHAGEN.

God fornøjelse med vores nye site - og på forskud God jul & godt nytår fra
hele familien SKARUP COPENHAGEN.