SKAARUP COPENHAGEN

Jeg hedder Marianne Skaarup, er smykkedesigner, og grundlagde
SKAARUP COPENHAGEN tilbage i 2003.

En af årsagerne til, at jeg startede SKAARUP COPENHAGEN var, og er stadig, en dyb fascination, og et ønske om, at arbejde med det ypperste, og med de bedste materialer. Diamanter i kvaliteten TW/VVS, ædelstene, Tahiti- og South Sea perler og så selvfølgelig 18 karat guld. Simpelthen fordi det er det smukkeste. Jeg elsker det og er så heldig, at jeg arbejder med det hver eneste dag.

Fra begyndelsen har jeg haft super dygtige og uddanne guldsmede til at arbejde for mig, på deres egne værksteder i København. Det har jeg selvfølgelig stadigvæk, da jeg ellers slet ikke ville kunne følge med, fordi jeg er så heldig, at I bestiller så mange personlige smykker hos mig.

Jeg og mine guldsmede arbejder idag stort set udelukkende med og i 18 karat guld, hvidguld og rosaguld. Derudover arbejder vi også med Sterling sølv 925, og laver enkelte smykker oxyderet. Jeg har selvfølgelig altid nogle få forgyldte smykker, og et par søde rå armbånd, når du lige mangler lidt nyt, når du skal til en fest eller “bare skal bruge en lille gave” til mere almindelige penge. Det behøver altså ikke altid at koste en “herregård”, når du besøger mig.

Hvert eneste smykke fra SKAARUP COPENHAGEN er unikt og håndlavet, lavet på bestilling og forarbejdet med passion til hver enkelte kunde. To “ens” smykker fra SKAARUP COPENHAGEN er aldrig 100% identiske.

Kig rundt her på siden eller besøg mig “live” på Ermelundsvej og se de bedste materialer, diamanter, ædelstene og perler anvendt, designet og forarbejdet til personlige smykker, som jeg tilstræber altid skal være både klassiske, lidt rå, men samtidig feminine.

Håber du synes om det, du ser, og skulle du have fået lyst til at se mine smykker i virkeligheden, vil det glæde mig at hilse på dig.
Ønsker du at være opdateret om mine nye designs, specielle åbningstider eller arrangementer, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Velkommen hos
SKAARUP COPENHAGEN

Marianne Skaarup